Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Subsidie voor verminderen ritkilometers en brandstofverbruik

Datum nieuwsfeit: 11-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ernst & Young

Subsidie voor verminderen van ritkilometers en brandstofverbruik

Het Ministerie van Verkeer en Waterstaat zal in 2001 het programma Transactie/Modal Shift voortzetten. Dit programma richt zich op subsidiëring van projecten die leiden tot een efficiencyverbetering in de logistieke sector of van transportvoertuigen. Projecten moeten resulteren in een vermindering van het aantal ritkilometers of een brandstofbesparing per verreden kilometer, waardoor de uitstoot van CO2 en NOx afneemt. Bedrijven die zich direct of indirect met het goederenvervoer over de weg bezighouden, vormen de doelgroep van de subsidieregeling. Hieronder vallen verladers, vervoerders, expediteurs, rederijen, fabrikanten, carrosserie- en trailerbouwers en toeleveranciers.
...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie