Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeente Tilburg en MAB uit Den Haag tekenen overeenkomst

Datum nieuwsfeit: 11-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Tilburg
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Tilburg

11-12-2000

Gemeente en MAB tekenen overeenkomst voor ontwikkeling Pieter Vreedeplein

Op 9 oktober heeft de gemeenteraad ingestemd met het aangaan van een Publiek Private Samenwerking door de gemeente met MAB uit den Haag voor de herontwikkeling van het Pieter Vreedeplein. Hiervoor zijn inmiddels de nodige overeenkomsten uitgewerkt.
De beoogde samenwerking zal plaats vinden in de vorm van een op het project gerichte vennootschap, waarin beide partijen voor 50% deelnemen.

Alvorens de gemeente een dergelijke samenwerking aan mag gaan is de goedkeuring van het college van Gedeputeerde Staten nodig. Deze goedkeuring is inmiddels verkregen.
Heden worden de overeenkomsten ondertekend door de Burgemeester van Tilburg, dhr. J. Stekelenburg, en de directeur van MAB B.V., Mw. Ir. K. Laglas.

Met de ondertekening is de samenwerking ook formeel een feit. MAB en de gemeente zullen samen, onder de naam Pieter Vreedeplein C.V., verantwoordelijk zijn voor de verdere ontwikkeling en realisatie van de plannen voor het Pieter Vreedeplein.
Belangrijke besluiten zullen in gezamenlijkheid genomen worden, de dagelijkse directie zal gevoerd worden door MAB als ervaren ontwikkelaar van dergelijke omvangrijke projecten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie