Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

PMI-Nederland kiest voor ander certificeringsbureau

Datum nieuwsfeit: 11-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PMI-Nederland kiest voor ander certificeringsbureau

Het Project Management Instituut Nederland (PMI) heeft de certificering van projectmanagers met onmiddellijke ingang overgeheveld van de huidige instantie naar het Project Certificatie Instituut (PCI) in Naarden. Lopende trajecten worden naar vermogen door PCI overgenomen. Voor de certificatietrajecten die in januari 2001 zullen beginnen worden momenteel de noodzakelijke afspraken gemaakt.

Als de beroepsvereniging voor projectmanagers acht PMI de certificering van deze beroepsgroep van wezenlijk belang voor de ontwikkeling van het vakgebied en de projectmanager zelf. De certificering geschiedt volgens de standaards van de IPMA, de International Project Management Association, waarbij PMI-Nederland is aangesloten. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie