Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland: district Noord

Datum nieuwsfeit: 11-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: district Noord 11-12-2000 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Nijland, 0320-266 825

Gewonde na aanrijding
DRONTEN Op de Swifterringweg is gisteravond, door nog onbekende oorzaak, een 36-jarige automobiliste uit Lelystad met haar auto van de weg geraakt en in de bermsloot terechtgekomen. Het slachtoffer is door de brandweer uit haar auto gehaald en door het personeel van de ambulance overgebracht naar het Sophiaziekenhuis in Zwolle. Later bleek dat het slachtoffer vermoedelijk alleen verwondingen aan haar gezicht heeft opgelopen. Haar auto is afgesleept.

Betrapt bij diefstal pallets
LELYSTAD Een opzichter van de gemeente betrapte afgelopen nacht op het Delfland twee mannen die bezig waren met het inladen van bouwpallets in een bestelbus met aanhangwagen. Hij waarschuwde de politie die de twee (21 en 53 uit Almere) heeft aangehouden en de 19 ontvreemde pallets in beslag heeft genomen. De verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau en voor nader onderzoek ingesloten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie