Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

The Greenery Six schaatsmarathon

Datum nieuwsfeit: 12-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Graag uw aandacht voor bijgaande persuitnodiging.

PERSUITNODIGING

Breda, 30 november 2000 ? van 12 tot en met 17 december 2000 vindt The Greenery Six plaats in achtereenvolgend Groningen, Assen, Eindhoven, Alkmaar, Den Haag en Utrecht. Deze zesdaagse schaatsmarathon is een belangrijk hoogtepunt in het marathonschaatsseizoen geworden. Er worden wedstrijden gereden in de categorieën heren A, dames, heren B en veteranen.

Op 17 december is de ontknoping van dit schaatsspektakel in Utrecht. Dan wordt beslist wie dit jaar het 'spruitjespak' definitief in zijn bezit krijgt. Dit pak is bestemd voor leider van het klassement en later voor de uiteindelijke winnaar van de zes-daagse. Regerend kampioen van The Greenery Six is Jan Maarten Heideman. Hij won de twee voorgaande edities van deze schaatsmarathon. De grote vraag is of hij er ook deze keer weer in zal slagen om het spruitjespak te behouden, ondanks het sterke deelnemersveld dat o.a. zal bestaan uit Henk Angenent, Ruud Borst, Erik Hulzebos, Jan Eise Kromkamp en Yep Kramer.

U bent van harte uitgenodigd om bij The Greenery Six aanwezig te zijn. Daarvoor hoeft u alleen maar het bijgevoegde antwoordformulier aan ons te retourneren.
Op het formulier kunt u aangeven waar u aanwezig wilt zijn. De ontvangst zal op doordeweekse dagen om 18.30 uur plaatsvinden, de hoofdwedstrijd zal vervolgens om 19.30 uur starten. Op zaterdag en zondag zijn de tijden respectievelijk 13.00 en 14.00 uur. U heeft toegang met uw pers accreditatie. Op elke locatie treft u een speciale persruimte.

Voorafgaand aan The Greenery Six organiseren de KNSB en The Greenery International een persconferentie waar u, op vertoon van deze uitnodiging, ook van harte welkom bent. De pers-conferentie zal op 9 december om 18.00 uur in het restaurant van de Jaap Edenbaan te Amsterdam plaatsvinden. Tijdens deze conferentie zal een toelichting worden gegeven over de aankomende schaatsmarathon, de achtergronden en het reglement. De ploegleiders en top 5 van de heren-A en dames zullen tevens aanwezig zijn.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie