Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Sittard

Datum nieuwsfeit: 12-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Limburg-Zuid: Sittard 12-12-2000 Persberichten district Sittard
dinsdag, 12 december 2000

District Sittard

Sittard: winkeldiefstallen
Afgelopen maandag, omstreeks 13.00 uur, heeft personeel van een winkel aan de Bremstraat in Sittard een 40- jarige vrouw uit die plaats betrapt bij een winkeldiefstal. De vrouw had etenswaren ter waarde van fl.13,- gestolen. De politie werd gewaarschuwd en de verdachte bekende de winkeldiefstal.
In diezelfde winkel werd maandag, omstreeks 15.25 uur, een 71- jarige man uit Sittard betrapt bij het stelen van een blikje bier. Het winkelpersoneel waarschuwde de politie, die de verdachte overbracht naar het politiebureau.
In een winkel aan de Industriestraat in Sittard is afgelopen maandag een 49- jarige vrouw uit diezelfde plaats betrapt bij het stelen van parfum en bonbons met een totale waarde van fl.24,-. De verdachte had de goederen in haar rugzak verstopt en wilde de winkel verlaten zonder te betalen. Winkelpersoneel betrapte de vrouw en waarschuwde de politie.

Alle drie de verdachten werden in de gelegenheid gesteld een geldboete van fl.240,- te betalen. Hiermee wordt voorkomen dat de politie proces-verbaal tegen hen opmaakt en ze zich moeten verantwoorden voor de rechter.

Holtum: inbraak woning
Afgelopen maandagmiddag is ingebroken in een woning aan de Ruys de Beerenbroucklaan in Holtum. De inbrekers zijn via de achterzijde de woning binnen gedrongen. Er werd een geldbedrag van enkele duizenden guldens gestolen. De benadeelde bewoner deed aangifte bij de politie.

Sittard: inbraak winkel
Afgelopen nacht, omstreeks 02.15 uur, is ingebroken in een kledingwinkel aan de Walstraat in Sittard. De toegangsdeur werd geforceerd en eenmaal binnen hebben de inbrekers de winkel doorzocht. Er werden een nog onbekend aantal truien, jassen en diverse andere kledingstukken gestolen. De benadeelde deed aangifte van de inbraak bij de politie.

Sittard: tegen boom
Een 72- jarige man uit Sittard is vanmorgen, omstreeks 06.00 uur, met zijn auto tegen een boom gebotst. De man reed over de Rijksweg Noord in de richting van de Dr. Nolenslaan. Door nog onbekende oorzaak reed hij op de rotonde rechtdoor tegen een in de berm staande boom. Het slachtoffer werd over gebracht naar het ziekenhuis voor nader medisch onderzoek. Vermoedelijk liep de automobilist slechts lichte verwondingen op.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie