Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Start landelijke invoering Vreemdelingenloket

Datum nieuwsfeit: 12-12-2000
Bron: Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Uitnodiging: Start landelijke invoering Vreemdelingenloket

Woensdag 12 december verrichten minister Van Boxtel (Grote Steden- en Integratiebeleid), staatssecretaris Cohen (Justitie) en burgemeester Brouwer (Utrecht) de symbolische openingshandeling van het Vreemdelingenloket. Hiermee wordt gestart met de landelijke invoering van het Vreemdelingenloket. Bij dit loket zal nauw worden samengewerkt door de Vreemdelingendiensten, Burgerzaken en bestaat de mogelijkheid om ook het bureau Nieuwkomers nauw te betrekken.

De voordelen van het invoeren van één loket zijn een snellere afhandeling van de vergunning tot verblijf (VTV), de klantvriendelijkheid naar de burger en het verminderen van foutmeldingen bij de gegevensuitwisseling ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie