Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Eemland Zuid

Datum nieuwsfeit: 12-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 12-12-2000

Politiebericht Utrecht: district Eemland zuid, 09.45 uur
Brand verraadt hennepkwekerij

AMERSFOORT Een uitslaande zolderbrand op de Magelhaenstraat, maandagmorgen rond kwart voor acht, verraadde de aanwezigheid van een wietplantage. De plantage is door de brand totaal vernietigd. De politie is tijdens de brand enkele naastgelegen woningen binnengegaan om er zeker van te zijn dat daar geen mensen aanwezig waren. Naar aanleiding van de brand werden in een ander pand aan de Magelhaenstraat op de zolderetage 390 hennepplanten gevonden. Een 23-jarige bewoonster van het pand is hiervoor gehoord, de planten en de installatie zijn op last van de officier van justitie vernietigd.

Verlichtingscontrole

AMERSFOORT Bij een controle aan de Uraniumweg werden maandagmorgen zon 350 fietsers gecontroleerd. Bij 50 fietsen werden gebreken geconstateerd aan de verlichting, remmen en dergelijke. Twee bestuurders van brommers kregen een bekeuring voor het niet dragen van de helm en het niet bezitten van het bromfietscertificaat.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie