Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Unisys brengt technologische gebruikers samen

Datum nieuwsfeit: 12-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Unisys brengt technologische gebruikers samen op 'Unisys eCommunity' Innovatief, interactief forum biedt expertise en één-op-één dialoog

Amsterdam, 12 december 2000 - Unisys is gestart met eCommunity, haar eerste elektronische business-to-businessgemeenschap voor klanten, partners en Unisys-medewerkers. Binnen eCommunity, een op het Web gebaseerd Internet-forum, kunnen de deelnemers met elkaar samenwerken en informatie uitwisselen. eCommunity voorziet erin dat klanten, partners en werknemers wereldwijd met eCommunity op een effectieve en efficiente manier dankzij onderlinge communicatie zaken met elkaar kunnen doen.

Klanten en partners, die voorheen via een Unisys-medewerker met elkaar in contact werden gebracht, hebben nu met eCommunity toegang tot een ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie