Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Huldiging winnaars NK trampolinespringen Hoogezand-Sappemeer

Datum nieuwsfeit: 12-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hoogezand-Sappemeer

persberichten

(top)

Hoogezand, 11 december 2000 Persbericht 2000/71

Huldiging Nederlands clubkampioenen trampolinespringen van DFS

Op dinsdag 12 december om 17.00 uur zal wethouder R.E. Stäbler de Nederlands clubkampioenen trampolinespringen van gymnastiekvereniging DFS uit Hoogezand-Sappemeer in het zonnetje zetten in het Centrum voor Sport en Vrije Tijd De Kalkwijck. Afgelopen weekend werden in Aalsmeer zowel het A- (hoogste niveau) als het C-team Nederlands clubkampioen trampolinespringen.

Het A-team bestaat uit Kim Stiekema, Lucinda Vermeulen, Mirjam Steinebach en Andrea Lenders. In het C-team zitten Anita Pot, Chanel Richardson, Deborah Velema en Dieuwke v.d. Veen. Alle teamleden wonen in Hoogezand-Sappemeer.

Zestien jaar

Bij de finale voor de A-teams was het erg spannend. De afgelopen zestien jaar werd gymnastiekvereniging Pro Patria uit Zoetermeer ieder jaar Nederlands kampioen. Uiteindelijk versloeg het A-team van DFS het team van Pro Patria met een verschil van 2 punten. Het C-team werd Nederlands kampioen met een voorsprong van 8,5 punt op het team op de tweede plaats.

In het A-team behaalde Mirjam Steinebach de hoogste score op de verplichte oefening (9,4). In het totale puntenaantal behaalde ze een nieuw persoonlijk record. Andrea Lenders behaalde met de keuze-oefeningen de hoogste scores (respectievelijk 35,3 en 35,8). In het C-team scoorde Deborah Velema het hoogst met de verplichte oefening (25,7). Dieuwke v.d. Veen behaalde de hoogste totaalscore (83,4).

(top)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie