Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sagem dualmode GSM-telefoon leverbaar

Datum nieuwsfeit: 12-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

DECT+GSM in één toestel

Sagem dualmode gsm-telefoon nu leverbaar
Apeldoorn, 7 november 2000 - DiviTel Mobiel levert met ingang van heden de eerste GSM-telefoon die zowel met DECT als met GSM kan werken. Met deze dualmode DMC 830 hoeft men niet meer twee toestellen te kopen om toch zowel via het vaste net als via GSM gesprekken te kunnen aannemen en opzetten. Deze DECT functionaliteit is door Sagem ingebouwd in een zogenaamde 'smart battery', waarmee ook andere functionaliteit snel op de markt gebracht kan worden.

Door het gebruik van de GAP-standaard kan de DMC 830 worden gebruikt in combinatie met een groot aantal DECT basisstations van diverse leveranciers. Hiermee wordt ook doorverbinden, ruggespraak e.d. met gewone DECT handsets mogelijk. Het toestel kan op vier verschillende basisstations aangemeld zijn en maakt het zo mogelijk om op meerdere vestigingen, in een groter gebied of zowel op kantoor als thuis via DECT te bellen. Naast het gebruiksgemak en de betere bereikbaarheid kunnen hiermee ook aanzienlijke besparingen worden gerealiseerd.

De Sagem DMC 830 beschikt niet alleen over de combinatie van DECT en GSM, maar is een complete GSM-handset met dualband, vibratie, least cost routing en ingebouwde handsfree. De DMC 830 heeft een verwachte eindgebruikersprijs van f. 699 incl. BTW (excl. abonnement) voor alleen de handset of f. 899 voor een handset in combinatie met een basisstation. Het toestel is sinds kort ondermeer verkrijgbaar via de nieuwe rubriek 'telecom' in de website van Shop.nl.

Over DiviTel Mobiel - DiviTel Mobiel is op 1 juni 2000 van start gegaan als value added distributor van producten op het gebied van mobiel internet. DiviTel Mobiel is officieel distributeur van de toonaangevende Franse producent van telecommunicatieproducten, Sagem. DiviTel mobiel richt zich op de levering van mobiele accessoires, en geavanceerde producten voor mobiele telefonie en internet. DiviTel Mobiel is opgericht door Jan Boers, Hans Kornmann en Henk te Loo en is nauw gelieerd aan DVB-specialist DiviTel, dat reeds de digitale videoproducten van Sagem in Nederland vertegenwoordigt.

Meer informatie over DiviTel Mobiel en de Sagem producten is te vinden op mobiel.divitel.nl. De Dualmode telefoon is ook te zien op de stand 361 van DiviTel Mobiel BV tijdens de beurs Mobile&Wireless van 14-16 november in de RAI.


----

Bericht voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie