Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Oss

Datum nieuwsfeit: 12-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Oss 12-12-2000
Persbericht district Maasland

VERNIELING BEELD, MEGEN

Maandagmiddag is er aangifte gedaan van vernieling van een Mariabeeld aan de Kapelstraat in Megen. Maandagochtend bleek dat er een gat zat aan de voorzijde van het beeld. Vermoedelijk is er op het beeld geschoten.

AUTORADIO ONTVREEMD, OSS

Uit een auto die aan de Lievekamplaan in Oss stond is maandagavond een autoradiocd-speler ontvreemd. Ook werden 15 cds meegenomen. Een portier van de auto werd vernield.

ONGEVAL MET LETSEL, NULAND

Bij een ongeval op de kruising Hoogstraat en N50 in Nuland is een 33-jarige Duitse vrouw gewond geraakt. Zij reed over de Hoogstraat, komende uit de richting ventweg N50. Zij verleende op het kruispunt geen voorrang aan een voor haar van links komende vrachtauto, bestuurd door een 19-jarige man uit Vinkel. Hierdoor ontstond een aanrijding. De vrouw is naar het Carolusziekenhuis gebracht.

INBRAAK IN BESTELBUS, LITH

In de nacht van maandag op dinsdag is uit een bestelbus elektrisch gereedschap gestolen, waaronder twee boormachines en een cirkelzaag. Van de bus die geparkeerd stond aan de Pastoor van Hapertstraat in Lith werd een ruit vernield. De totale waarde van de weggenomen apparatuur is onbekend.

AFSTAND VAN VUURWERK, OSS

Op de Hescheweg in Oss hebben maandagavond een 13-jarige en een 15-jarige jongen, beiden uit Heesch, vrijwillig afstand gedaan van 29 strijkers. Zij waren het vuurwerk in de berm aan het afsteken. De jongens zijn doorgestuurd naar Halt.

WINKELDIEF AANGEHOUDEN, HEESCH

In een winkel aan de Schoonstraat in Heesch is dinsdagochtend een 43-jarige vrouw uit Heesch aangehouden die door het winkelpersoneel op heterdaad was betrapt op het plegen van een winkeldiefstal. Zij had een gedeelte van haar boodschappen wel afgerekend. Een ander gedeelte ter waarde van ongeveer fl. 45,- rekende zij niet af.

SNELHEIDSCONTROLE, OSS

Dinsdagochtend zijn bij snelheidscontroles op de Kleinussenstraat in Oss 333 voertuigen gecontroleerd. Van hen reden er 105 te hard. De hoogst gemeten snelheid was 106 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie