Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitreiking Milieuprijs 2000 gemeente Haarlem

Datum nieuwsfeit: 12-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Haarlem
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Haarlem

Uitreiking Milieuprijs 2000

Dinsdag 12 december maakt wethouder Ton Smit de winnaar van de Milieuprijs 2000 bekend. Dit jaar konden Haarlemse bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf meedingen naar de prijs die bestaat uit een geldbedrag van 5000 gulden. De prijsuitreiking duurt van 20.00 tot 21.30 uur en vindt plaats in de Gravenzaal van het Haarlemse stadhuis.

Milieubewust ondernemen

De gemeente Haarlem organiseert de Milieuprijs 2000 in samenwerking met het MKB Haarlem. De Milieuprijs 2000 heeft als thema "milieubewust ondernemen in het midden- en kleinbedrijf". Om mee te doen moeten bedrijven een opvallende prestatie op milieugebied hebben geleverd. De gemeente en het MKB Haarlem willen met de prijs de aandacht van het midden- en kleinbedrijf voor het milieu aanmoedigen.

Genomineerden

De jury van de Milieuprijs bestaat uit de heer Smit, wethouder van milieu, mevrouw Blesgraaf, raadslid van de VVD, de heer Schuthof, voorzitter van het Platform Duurzaam Haarlem, de heer Van Perlstein van het MKB Nederland, de heer Hulsebosch van de Kamer van Koophandel en de heer van Luijk, milieu-inspecteur van de gemeentelijke afdeling Milieu. De jury heeft bekeken hoe vernieuwend de inzendingen voor de bedrijfstak zijn en hoe groot de milieuwinst en de voorbeeldwerking zijn. De jury heeft drie inzendingen genomineerd. Het gaat om de inzendingen van Bloemsierkunst Monique aan de Rijksstraatweg 45, slagerij Leeuwenburgh aan de Hannie Schaftstraat 33 en Overhuys Verlichting BV aan de A.C. Krusemanstraat 34.

Aanmelden

In de Gravenzaal van het Haarlemse stadhuis vertellen deelnemende ondernemers over hun ervaringen en inspanningen op het gebied van duurzaam ondernemen. De jury gaat vervolgens in op de beoordeling van de inzendingen. Daarna maakt wethouder Ton Smit bekend wie winnaar van de Milieuprijs 2000 is. De avond wordt sfeervol afgesloten met een drankje en hapje. Als u de uitreiking wilt bijwonen kunt u zich aanmelden bij Ingrid Hamer van de afdeling Milieu via telefoonnummer 023-5114600 (op woensdagen niet aanwezig) of via E-mail adres (iphamer@haarlem.nl).

14 november 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie