Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Slotconferentie 'Ontwikkelingssamenwerking in de 21e eeuw'

Datum nieuwsfeit: 12-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
CDA

Graag willen wij u op de hoogte brengen van het voornemen van de werkgroep Internationale Samenwerking van het CDA in samenwerking met de Eduardo Frei Stichting (stichting van het CDA voor internationale solidariteit), om het jaar 2000 te maken tot het themajaar "Internationale Samenwerking in de 21e eeuw" , waarin een uitgebreide bezinning en eventuele heroriëntering op het gebied van ontwikkelingssamenwerking zal plaatsvinden.

De Eduardo Freistichting (Stichting voor Internationale Solidariteit van het CDA) organiseert, met steun van de NCDO, en in samenwerking met de werkgroep Internationale Samenwerking van het CDA op dinsdag 12 december a.s. de slot conferentie ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie