Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 12-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 12-12-2000 2ePersberichtdinsdag12december2000

Politieberichten

Eindhoven: Controle verlichting
Dinsdagmorgen tussen 7.00 en 8.00 uur is er een verlichtingscontrole gehouden op de Meer-veldhovenseweg. Van de 70 gecontroleerde fietsers kregen er 7 een bekeuring voor het niet voeren van de juiste verlichting.

Eindhoven: Diefstal pasjes
Dinsdagmorgen omstreeks 11.50 uur is er van een 62- jarige vrouw uit Eindhoven haar pasjes-mapje gestolen. Zij was aan het winkelen in de Vrijstraat. Bij het afrekenen bemerkte ze dat het mapje, met daarin diverse pasjes, uit haar handtas verdwenen was. Na de middag is een 68- jarige vrouw uit Eindhoven slachtoffer geworden van diefstal van haar portemonnee. Toen zij wilde afrekenen in een winkel aan de Vrijstraat zag ze dat de portemon-nee uit haar handtas verdwenen was. In de portemonnee zaten enkele pasjes en ongeveer vijftig gulden.

Helmond: Verdachten steekpartij aangehouden
Dinsdagmorgen om 8.30 uur zijn in een woning aan het Sassenplein een 21- jarige man en een 35- jarige vrouw uit Helmond aangehouden. Kort daarvoor hadden zij in de woning ruzie gekregen met de 34- jarige echtgenote van de vrouw. Tijdens de ruzie is de echtgenote met een mes gestoken. De 34- jarige Helmonder raakte daarbij gewond aan zijn schouder. Hij is overgebracht naar het Elkerliekziekenhuis. Het mes is inbeslaggenomen. De politie stelt een onderzoek in naar de juiste toedracht. De verdachten zijn ingesloten in het politiebureau.

Bergeijk: Verlichtingscontrole
Tijdens een verlichtingscontrole dinsdagmorgen op de Eerselsedijk zijn 16 bestuurders bekeurd voor het niet voeren van de juiste verlichting. Een bromfietser kreeg een proces-verbaal voor een te hoog vermogen.

Valkenswaard: Verlichtingscontrole
Dinsdagmorgen zijn zeven verkeersdeelnemers bekeurd voor het niet voeren van de juiste verlichting tijdens de verlichtingscontrole op de Bergstraat.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie