Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Besluitenlijst B&W Maassluis

Datum nieuwsfeit: 12-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Maassluis
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Maassluis

18-12-2000

Perscommuniqué 12 december 2000

Bewegwijzering fietsroute
Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten een bedrag van maximaal 6.665,= ( 3.024,45,=) inclusief btw bij te dragen in de kosten van de bewegwijzering van twee fietsroutes door het Westland. Deze twee toeristische fietsroutes door het Westland zijn ontwikkeld door het Stadsgewest Haaglanden, de provincie Zuid Holland, de ANWB, VVV-Westland, de Stichting Promotie Hoek van Holland en het Recreatieschap Midden Delfland.

Subsidie slachtofferhulp
Het buro slachtofferhulp heeft het jaarverslag en de jaarrekening 1999 aan het college van burgemeester en wethouders toegestuurd. Ook is een subsidieverzoek voor het jaar 2001 gedaan. Het college heeft kennisgenomen van de verslagen en het subsidie voor 2001 vastgesteld op f 11.571,00.

Subsidie kantklosverenigingen
De kantkringen Waterkant en Slakkenkant en de Stichting Kant-, Klos-, Activiteiten hebben verzoeken ingediend om subsidie voor speciale activiteiten die buiten hun reguliere activiteiten vallen. Het college heeft besloten hiervoor f 500,00 ( 226,89) te reserveren in het subsidieverdeelplan 2001. Het college besluit voorts om de CRM te verzoeken om handvatten aan te reiken die kunnen dienen bij het bepalen van de grenzen waarbinnen het cultuurbudget aangesproken zou kunnen worden.

Overige documenten:
Vergadering Burgemeester en wethouders van 5-12-2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie