Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Topschrijvers schrijven kerstwensen op hallmark.nl

Datum nieuwsfeit: 12-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Persbericht

Wat schrijf je dit jaar op je kerstkaarten? Ga naar www.hallmark.nl/kerstwens!

Live chatten met Nederlandse top-schrijvers
over je eigen kerstwens

Amsterdam, 11 december - De feestdagen staan weer voor de deur. En als je dit jaar je vrienden of familie wilt verrassen met een kerstwens die anders dan anders is, ga dan dinsdagavond tussen 18.30 en 21.30 uur naar www.hallmark.nl/kerstwens. Vijf Nederlandse top-schrijvers zitten dan klaar om jouw wenskaart precies de juiste snaar te laten raken! Een gevoelige wens met Annemarie Oster, of een trendy taalvondst met Jan Kuitenbrouwer; een gedicht met Joost Zwagerman, een vrolijk kort verhaal met Lydia Rood of een pittig voornemen met Yvonne Kroonenberg: eindelijk eens een manier om die eeuwige sleur van 'Prettige Kerst en Gelukkig Nieuwjaar' te doorbreken.

Hallmark Cards Nederland heeft deze site bedoeld om meer aandacht te geven aan de persoonlijke boodschap. Steeds meer mensen (jong en oud) vinden het belangrijk om iets persoonlijks te versturen met de feestdagen. Naast de chat-sessie vind je meer dan 125 originele kerstwensen in een handige database. Ook lees je vijf korte verhalen van de schrijvers en hoe zij tegen kerstmis aankijken. Of verstuur kerst e-cards.


Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie