Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Cruises in Zuid-Amerika van Norwegian Cruise Line

Datum nieuwsfeit: 08-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSINFORMATIE

Norwegian Cruise Line kondigt voor winterseizoen cruises in Zuid-Amerika aan

Van 8 december 2000 tot 17 maart 2001 organiseert Norwegian Cruise Line (NCL) verschillende 14- en 15-daagse cruises in Zuid-Amerika met de M/S Norwegian Dream. De eerste reis is een 15-daagse ‘Southern Discovery' cruise, die vertrekt vanuit Miami en de gasten vervolgens door Chili, Jamaica, Costa Rica, Ecuador en Peru voert. Passagiers kunnen een excursie maken naar de beroemde Machu Picchu in Peru. Reizen met NCL kunnen geboekt worden bij Cruise Travel International.

Na deze tocht zijn er zes ‘Chileense Fjordencruises', waarbij aangemeerd wordt in plaatsen in Chili, Argentinië, de Falkland Eilanden en Uruguay. De M/S Norwegian Dream maakt daarna nog
één ‘Southern Discovery' cruise, alvorens terug te gaan naar de Europese wateren voor het zomerseizoen. Het schip biedt een variëteit aan publieke ruimten, voorzieningen en hutten en kan 1.748 passagiers herbergen. Dit alles maakt de M/S Norwegian Dream uitermate geschikt voor langere cruises. De mogelijkheden lopen uiteen van een Internet Café, een casino, een kinderprogramma of een Broadway voorstelling tot allerlei sportfaciliteiten, bars en restaurants.

Gasten die meer dan 180 dagen voor vertrek boeken kunnen gebruik maken van het Zuid-Amerika Plus programma. Dit houdt in dat er twee nachten voor of na de cruise doorgebracht worden in Buenos Aires, Santiago of Miami. Ook kunnen via NCL voor verschillende hotels pakketreizen geregeld worden voor of na de cruise. Een goed voorbeeld hiervan is een 3-daags pakket rond de Iguazu Watervallen die in het subtropisch regenwoud op de grens van Paraguay, Brazilië en Argentinië liggen. Deze reis bestaat onder andere uit een verblijf in een eersteklas hotel, ontbijt en diner, excursies naar zowel de Braziliaanse als de Argentijnse zijde van de watervallen een tour van een halve dag door Buenos Aires. Dit arrangement is te boeken bij de ‘Chileense Fjordencruises'.

Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie