Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Finale Zilveren Kruis Straattennis in Hilversum

Datum nieuwsfeit: 13-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond
Postbus 107
1200 AC Hilversum
Tel: 035-6264100 Fax: 035-6240760
E-mail: (knltb@knltb.nl)
Homepage: www.knltb.nl

Amersfoort: 7 december 2000

FINALE ZILVEREN KRUIS STRAATTENNIS IN HILVERSUM
Krajicek, Kempes en Wessels tennissen met kinderen uit het hele land

Op woensdag 13 december vindt van 14.00 tot 17.00 uur in het Tulip Tennis Center aan het Kininelaantje 12 in Hilversum de finale van het Zilveren Kruis Straattennis plaats. Zo'n honderd kinderen uit het hele land in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar zijn uitgenodigd om samen met Richard Krajicek, Peter Wessels en Edwin Kempes te komen tennissen. De kinderen, winnaars van diverse straattennisactiviteiten, strijden in de verschillende leeftijdscategorieën om de titel 'straattennis King of court'.

Zilveren Kruis ambassadeur Richard Krajicek verzorgt samen met Peter Wessels en Edwin Kempes een clinic voor alle prijswinnaars van de diverse Zilveren Kruis straattennisevenementen. Naast het behalen van de titel 'straattennis King of court' zijn er ook nog prijzen te verdienen voor de hardste services in de verschillende leeftijdscategorieën.

Het Zilveren Kruis Straattennis is een gezamenlijk initiatief van de KNLTB en hoofdsponsor Zilveren Kruis en biedt KNLTB-tennisverenigingen een compleet verzorgd straattennisprogramma. De Straattenniskaravaan trekt ieder jaar van maart tot oktober langs speelpleinen, marktpleinen en winkelcentra in steden en dorpen en zorgt voor de promotie van de tennissport onder de jeugd van 6 tot en met 12 jaar. Op speciaal ontwikkelde kleine straattennisbanen maakt de jeugd kennis met tennis. De spelers van de Zilveren Kruis Davis- en Fed Cup-teams zijn ambassadeur van de straattennisactiviteiten. Het afgelopen seizoen zijn er 65 straattennisevenementen georganiseerd, waar meer dan 4000 kinderen aan deelnamen.

De finale van het Zilveren Kruis Straattennis is gratis toegankelijk voor publiek.


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie