Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Werkzaamheden aan markt in Etten-Leur

Datum nieuwsfeit: 13-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Werkzaamheden door de nutsbedrijven op het gedeelte van de Markt ter hoogte van de Oude Bredaseweg

Werkzaamheden door de nutsbedrijven op het gedeelte van de Markt ter hoogte van de Oude Bredaseweg

Om ruimte te maken voor de ondergrondse parkeergarage moeten de bestaande kabels en leidingen van de nutsbedrijven, welke langs de noordzijde van het overdekte winkelcentrum lopen, verwijderd worden.
Voordat dit kan gebeuren moeten er eerst nieuwe kabels en leidingen gelegd worden. Hiervoor is een tracé gekozen dat vanaf de Anna van Berchemlaan via de Oude Bredaseweg en het Zuidelijke deel van de Markt dwars over het bouwterrein in de richting van de Bisschopsmolenstraat loopt.

Op woensdagmiddag 13 december, direct na het einde van de weekmarkt, zal er op de Markt ter hoogte van de moeierboom een sleuf worden gegraven om werkzaamheden aan de waterleiding te kunnen uitvoeren. Ook op donderdag 14 december zal er worden gegraven om in de nacht van donderdag op vrijdag de waterleiding af te kunnen sluiten teneinde de werkzaamheden aan de leidingen uit te kunnen voeren. De bedoeling hiervan is om de overlast voor de gebruikers zo veel mogelijk te beperken. Op vrijdag 15 december zal er een begin worden gemaakt met het aanvullen van alle sleuven waarna de bestrating weer kan worden aangebracht. Tijdens de uitvoering van de bovengenoemde werkzaamheden op 13, 14 en 15 december is het doorgaand verkeer vanaf de Markt via de Oude Bredaseweg en omgekeerd gestremd. Dit zal door middel van borden worden aangegeven.

In de week van 18 december zullen er op diverse plaatsen weer (beperkte) sleuven worden gegraven om de nodige lasverbindingen te kunnen maken. Van deze werkzaamheden zullen zowel het verkeer als de weekmarkt geen noemenswaardige hinder ondervinden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie