Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht

Datum nieuwsfeit: 13-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 13-12-2000

Politiebericht Utrecht: district Binnensticht, 09.30 uur
Woninginbrekers actief

BUNNIK De politie geeft geconstateerd dat er in Bunnik een groepje woninginbrekers actief is. Zo werd er zaterdagnacht in de Van Merckensteijngaarde bij een woning ingebroken en maandagnacht bij een woning aan de Langstraat. Bij beide inbraken hebben getuigen 3 vrouwen in gezelschap van een man gezien, allen met een Zuid-Europees uiterlijk. De politie roept inwoners van Bunnik op waakzaam te zijn op verdachte situaties en indien zij bovenstaande personen zien, de politie te bellen.

Verder adviseert de politie altijd uw ramen en deuren goed te sluiten en ook als u maar kort van huis weg bent, toch de deur op het nachtslot te draaien.

Indien mensen verdachte situaties constateren kunnen ze voor dringende meldingen bellen met het alarmnummer 1-1-2, en bij het doorgeven van informatie met 0900-8844.

Aanrijding

ZEIST Op de Driebergseweg is dinsdagochtend rond half negen een 11-jarige jongen uit Zeist met zijn fiets aangereden.

De jongen reed op het fietspad tegenover de Molenweg en wilde de Driebergseweg oversteken. Hierbij verleende hij echter geen voorrang aan een auto die over deze weg, komend uit de richting Zeist reed.

De bestuurder van de auto, een 31-jarige vrouw uit Zeist kon de jongen niet meer ontwijken en botste tegen hem op. De jongen is met schaafwonden en een hersenschudding overgebracht naar het Lorentzziekenhuis.

Door een technische storing is het aanbod van persberichten vandaag beperkt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie