Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Hollands Midden

Datum nieuwsfeit: 13-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Postbus 4240 Hollands Midden
2350 CE Leiderdorp Bureau Communicatie
Telefoon 071 - 5459800
Fax 071 - 5459326
Afkomstig van: Verboon, Yvette
Datum: 13 december 2000

Doorrijden na aanrijding Noordwijk Dinsdag 12 december omstreeks 7.45 uur heeft een 13-jarige fietser uit Noordwijk diverse schaafwonden opgelopen nadat hij op het fietspad langs de Zwarteweg werd aangereden door een bromfietser. De bromfietser reed na de aanrijding door. De jongen fietste links naast een vriendje over het fietspad richting Katwijk toen ze werden ingehaald door een scooter. Deze raakte met zijn stuur de jongen, die daardoor viel. De bromfietser keek nog wel om, maar is daarna doorgereden richting Katwijk. De jongen heeft ook schade aan zijn fiets en discman. De politie vraagt mensen die meer informatie over dit ongeval kunnen geven zich te melden op 0900-8844.

Verdachten van handel in illegaal vuurwerk aangehouden Voorhout/Katwijk De Politie Hollands Midden heeft op maandag 11 december omstreeks 13.30 uur vijf mannen aangehouden die ervan worden verdacht gehandeld te hebben in illegaal vuurwerk. Drie mannen, een 39-jarige uit Nieuw-Vennep, een 34-jarige uit Voorhout en een 37-jarige uit Amsterdam werden tijdens een levering aan de Rijnsburgerweg in Voorhout aangehouden. De politie heeft daarnaast nog twee Katwijkers van 45 en 37 jaar in hun woning aangehouden. In drie woningen, Nieuw-Vennep, Voorhout en Katwijk zijn huiszoekingen gedaan. De 37-jarige man uit Amsterdam en de 45-jarige Katwijker zijn na verhoor weer in vrijheid gesteld. In totaal werd ongeveer 300 kilogram aan siervuurwerk, lawinepijlen, crackers en flowerbeds inbeslaggenomen. Tegen alle verdachten is proces verbaal opgemaakt.

Verkeersongeval Voorhout Dinsdagmiddag 12 december is een 12-jarige fietser uit Voorhout op de Herenstraat gewond geraakt aan zijn kin en bovenkaak als gevolg van een aanrijding met een personenauto die voor hem reed. Deze auto die bestuurd werd door een 32-jarige plaatsgenote stopte voor een voetgangersoversteekplaats omdat er iemand overstak. De jongen zag dit te laat en reed tegen de auto aan. Hij is overgebracht naar het LUMC.

Verkeersongeval Oegstgeest Dinsdagmiddag 12 december is een 17-jarige bromfietsster uit Leiden gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Irislaan. Een 58-jarige automobiliste uit Valkenburg stond geparkeerd langs deze straat en reed weg. Daarbij zag ze de bromfietsster over het hoofd. De bromfiets is total loss. De bromfietsster is met schaafwonden en een pijnlijke pols overgebracht naar het LUMC.

Bromfietsers botsen op elkaar Alphen aan den Rijn Dinsdag 12 december omstreeks 06.50 uur zijn twee bromfietsers op het fietspad op de Hoorn tegen elkaar aangereden. Een 37-jarige bromfietser uit Hoogmade reed in de richting van Alphen aan den Rijn, een 45-jarige Alphenaar reed in tegenovergestelde richting. Beide bromfietsers hielden niet genoeg rechts waardoor ze tegen elkaar aanreden. De Alphenaar is voor controle overgebracht naar het Rijnland Ziekenhuis.

Fietser aangereden Alphen aan den Rijn Een 11-jarige fietser uit Alphen aan den Rijn heeft op dinsdag 12 december omstreeks 13.25 uur schaafwonden opgelopen toen hij was aangereden door een 60-jarige automobilist uit Boskoop. De fietser reed over het fietspad op de Paddestoelweg in de richting van de kruising met de President Kennedylaan. De automombilist reed over de Pres. Kennedylaan komende uit de richting van de Parelvisserweg. Bij de kruising Pres. Kennedylaan/Paddestoelweg stak de fietser over in de richting van de Giesenburg. Hij liet hierbij de automobilist niet voorgaan.

Ongeval met letsel Waddinxveen Op de sterrenlaan in Waddinxv een is op dinsdag 12 december rond 17.oo uur een ongeluk gebeurd. Een 51-jarige vrouw uit Den Haag reed op de Sterrenlaan uit de richting Zonnehof en sloeg linksaf op de T-splitsing. Hierbij raakte zij een haar tegemoetkomende scooter, waarschijnlijk omdat de vrouw niet geheel rechts hield. De scooterrijder, een 18-jarige Waadinxvener, is met letsel aan zijn knie naar het Groene Hart Ziekenhuis overgebracht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie