Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Heroïne - en cocaïne lijn opgerold door recherche

Datum nieuwsfeit: 13-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Heroïne - en cocaïne lijn opgerold
10:53 woensdag 13 december 2000

Martin Panman
0592 383211

De recherche van het district Noord heeft met de aanhouding van een zestal verdachten een grote heroïne / cocaïnelijn opgerold.

De hoofdealers waren een 22 jarige inwoner van Grootegast en een inwoner van Groningen. Die leverden de heroïne en cocaïne af aan een viertal subdealers woonachtig in Assen. Met name in de Roerdompstraat kwamen veel klachten van omwonenden over overlast, die veroorzaakt werd door de handelaren en gebruikers.

Het onderzoek startte begin november.
Uit het onderzoek bleek, dat er enkele kilos heroïne en cocaïne verhandeld zijn. Per dag werd voor zon 1500 gulden verhandeld. (Per maand 45.000 gulden.) Op verschillende adressen is huiszoeking gedaan. Daarbij werden dagvoorraden heroïne en cocaïne inbeslaggenomen en een bedrag (dagomzet) aan geld. Het uit zes man bestaande recherche team heeft met de arrestatie van de verdachten deze heroïne en cocaïnelijn stopgezet.
Niet uitgesloten wordt dat er meer verdachten worden aangehouden.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie