Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten district Maasland

Datum nieuwsfeit: 13-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Oss 13-12-2000
Persbericht district Maasland

AANHOUDING BEDREIGING, HEESCH

De politie heeft dinsdagmiddag rond 15.45 uur op de Mozartlaan in Heesch een 18-jarige inwoner van Schijndel aangehouden. De man had kort daarvoor een buschauffeur bedreigd toen deze hem erop attendeerde dat hij zijn strippenkaart moest laten bijstempelen. De man is na verhoor in vrijheid gesteld.

SNELHEIDSCONTROLE, GEFFEN

Bij een snelheidscontrole op de Waterlaat in Geffen zijn dinsdagmiddag (tijdstippen niet bekend) 30 automobilisten bekeurd. Gedurende de controle die 50 minuten duurde, passeerden 231 voertuigen de controlepost. De snelste reed 109 km/u op deze 80 km-weg.

VLAM IN DE PAN, OSS

In een woning aan de Thorbeckelaan sloeg dinsdagmiddag tijdens het koken de vlam in de pan waardoor de afzuigkap vlam vatte. Over de schade is niets bekend.

BROMFIETSER GEWOND BIJ AANRIJDING, RAVENSTEIN

Een 22-jarige bromfietser uit St. Hubert is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Dorpenweg te Ravenstein. Het slachtoffer is met beenletsel overgebracht naar het Sint Radboudziekenhuis in Nijmegen. Het ongeval gebeurde toen de man om 17.50 uur plotseling de Dorpenweg overstak en daarbij werd geschept door een personenauto die bestuurd werd door een 50-jarige inwoner van Odiliapeel.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie