Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwsberichten Gemeente Soest

Datum nieuwsfeit: 13-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Soest
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Soest

Milieucentrum De Kwekerij gesloten in de Kerstvakantie

Het Milieu Educatief Centrum (M.E.C.) "De Kwekerij" aan de Molenstraat 157 is in de kerstvakantie en rond de jaarwisseling gesloten van 21 december tot en met 8 januari . Vanaf 9 januari is het centrum weer geopend en bent u welkom op dinsdag-, woensdag- en donderdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Het milieucentrum is momenteel ingericht als Wegwerpmuseum. Het onderwerp afval en met name het verminderen ervan, wordt belicht. Bij de tentoonstelling is ook een les ontwikkeld, die bedoeld is voor leerlingen uit de groepen 7 en 8 van het basisonderwijs. U kunt de tentoonstelling voor of na de vakantie bezoeken tot en met 18 januari 2001.

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht, dan kunt u voor en na de vakantie terecht bij Johan Simon (035 6093202-).

De afvalkalender 2001 binnenkort in de bus

Binnenkort valt er een envelop van het Reinigingsbedrijf Midden Nederland bij u in de bus, met daarop de volgende tekst:

"Let op: afvalkalender 2001. Uw inzameldag is gewijzigd."

In de envelop zit een brief van RMN en de afvalkalender 2001.

Nieuwe kalender RMN

De afvalkalender 2001 van RMN is in een modern jasje gestoken.

De nieuwe afvalkalender bevat alle informatie over de afvalinzameling in de gemeente Soest Er staat veel nuttige informatie in zoals bijvoorbeeld over wit- en bruingoed, het aanbieden van asbest en de locatie van glasbakken bij u in de buurt.

Wij verzoeken u de kalender goed te lezen, zodat u ook komend jaar goed op de hoogte bent van het aanbieden van uw afval.

Als u vragen hebt over de afvalkalender, kunt u altijd even bellen naar RMN 035 6039222. Wij helpen u graag!

GFT- en restafval wisselen van week

Voor de helft van alle inwoners in de gemeente Soest zal de dag van inzameling van GFT-afval en restafval worden gewisseld. Dit houdt in dat u twee keer achter elkaar de bruine minicontainer buiten moet zetten, zowel in de laatste week van 2000 als in eerste week van 2001. Kijk daarom goed op de nieuwe afvalkalender van RMN.

Mocht uw groene minicontainer helemaal vol komen te zitten, dan kunt u uw afval brengen op het afvalstoffenpark, De Schans 16 te Soest.

De openingstijden van het park zijn:

Di., wo., en do.: 13.00 18.00 uur, Za.: 9.00 12.00 uur

Kalender niet gekregen?

Hebt u na woensdag 27 december nog geen afvalkalender ontvangen, neem dan contact op met het Reinigingsbedrijf Midden Nederland 035 6039222.

Ook als u denkt dat u een verkeerde kalender heeft gekregen, kunt u met RMN contact opnemen.

Laatst bijgewerkt: 13.12.00 09:17

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie