Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Springcompetitie voor ponyruiters om Roelofsen Raalte Trophy

Datum nieuwsfeit: 13-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Horses of the DutchSpringcompetitie voor ponyruiters om de ROELOFSEN RAALTE TROPHY Tijdens de eerste wedstrijden van de springcompetitie voor ponyruiters om de Roelofsen Raalte Trophy (RR Trophy) 2001, is gebleken dat het noodzakelijk is de opzet aan te passen.

Doelstelling van de competitie is de stimulering van de ponyspringsport op het hoogste nationale niveau en waar mogelijk op concoursen van internationale allure. Door de oplopende moeilijkheidsgraad biedt de competitie een optimale voorbereiding voor eventuele deelname aan het Europees Kampioenschap springen voor pony's, daarnaast kan de bondscoach alle potentiële kandidaten beoordelen onder gelijke omstandigheden.

De ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie