Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

IMediation helpt HP

Datum nieuwsfeit: 13-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

IMEDIATION

iMediation helpt HP

iMediation helpt HP met het optimaliseren van B2B verkoop en klanten service via Internet

iMediation's iChannel stelt geselecteerde portals en B2B websites in Europa in staat om in samenwerking HP business producten te verkopen

Specialist in e-commerce software en collaboratieve verkoop software iMediation, heeft aan Hewlett Packard (HP) Europe een online marketing oplossing geleverd waarmee het bedrijf de verkoop van haar producten kan stimuleren, via haar netwerk van business partner websites in Europa, terwijl tegelijkertijd strenge controle over de branding, verkoop, marketing en distributie relaties behouden blijft. Volgens HP is dit de eerste keer dat het bedrijf een bredere range van Internet business partners betrekt in het verkoopproces.

iMediation's 'iChannel' software stelt HP in staat om gezamenlijke verkooprelaties op te bouwen en te beheren tussen een veelheid van business partnes via complexe kanalen, terwijl de sterke merkwaarde behouden blijft. Met iChannel kunnen HP en haar Internet channel partners samenwerken aan inhoud en commerciële aanbiedingen, deze consolideren en relevante en waardevolle informatie over eindgebruikerstransacties bewaken in het gehele verkoopkanaal. Nadat deze informatie is geanalyseerd kunnen HP business partners onderhandelen en compensatie regelingen op maat treffen en aanbiedingen met toegevoegde waarde aanbieden aan hun eindgebruikers.

HP zal iChannel gebruiken voor het optimaliseren van de verkoop van haar producten in Europa. Het bedrijf zal een business productcatalogus beschikbaar stellen voor geselecteerde B2B websites, en het mogelijk maken om snel en gemakkelijk een 'HP Store' op te zetten in hun portal of website, met de toegevoegde voordelen dat bestellingen worden afgehandeld door HP. Het programma, dat een percentage commissie biedt voor alle HP productverkopen zal worden toegepast in Groot Brittanie en Frankrijk en zal worden uitgebreid naar andere landen waar HP al direct verkoopt aan zakelijke klanten via het web.

'iMediation voorziet haar klanten van een innovatief platform voor het beheersen van gezamenlijke verkoop via kanalen en in co-branded markten,' zegt iMediation's UK managing director, Philip Allen. 'Door iChannel te gebruiken is HP in staat om relaties met haar kopers uit te breiden door een uitgebreidere kennis van de klanteninteresses en -
-activiteiten en tevens haar bereik van specifieke, doelgerichte, gepersonaliseerde, one-to- one marketing kanten voor een kopend publiek te vergroten,' voegt hij toe.

'Voor portals en B2B sites brengt ons 'Affiliate Program' enorme kansen voor het verhogen van de waarde van klanten en het verhogen van omzetstromen,' zegt Emmanuel De Rycker, Strategic Alliances Manager, Internet Start-up Unit, HP Europe. 'Het 'Affiliate Program' brengt HP dichter bij haar klanten en past in onze strategie om een leider te zijn in de Internet economy - iChannel biedt HP een gemakkelijk te gebruiken oplossing die ons in staat stelt om snel een hoogwaardige relatie met online B2B portals en markten te bouwen,' zegt hij.

iMediation iMediation is een wereldwijde leverancier van Collaborative verkoopoplossingen. De software, iChannel genaamd, en diensten van iMediation stellen business partners in staat om gezamenlijk producten en diensten te verkopen. Tegelijkertijd biedt iMediation een betere beheersing en management van de verschillende online relaties tussen merk, verkoop, marketing en distributie. Meer dan 60 organisaties, wereldwijd verspreid, gebruiken iMediation's oplossingen, waaronder Philips Consumer Electronics, Chello/UPC, Sonera, Comet/Kingfisher Group, Deutsche Telekom, HMV en L'Oreal USA en Wards. Onder de strategische investeerders van iMediation bevinden zich Apax Partners, Compagnie Financiere Saint Honore, Deutsche Bank eVentures, Europ@Web, GE Equity, GIC Special Investments, Innovacom, Intel Capital, Morgan Stanley Dean Witter, Reuters Venture Capital, Rothschild Asset Management, Royal Philips Electronics, and Viventures. iMediation is opgericht in 1998 en heeft hoofdkantoren in San Francisco en Parijs. Meer informatie is te vinden op de website:
www.imediation.com.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

iMediation B.V i.o
René Zwezerijn
General Manager Benelux
Tel. 010 2045530
Fax 010 2045814
E-mail (renez@imediation.com)

PH Communications
Paul Heijmans
PR Consultant
Tel. 030-6930999
Fax 030-6930898
E-mail (paul@phdesign.nl)

13 dec 00 14:06

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie