Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Benoemingen bij het Ministerie van LNV

Datum nieuwsfeit: 13-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij
Zoek soortgelijke berichten

Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij

www.minlnv.nl

MIN LNV: Benoemingen bij het Ministerie van LNV

nr. 55 13 december 2000

De heer ir. M.A.A.M (Michel) Berkelmans (44 jaar) wordt per 1 januari 2001 de nieuwe plaatsvervangend directeur Voorlichting. Hij is de opvolger van de heer H.P. Blom, die met ingang van diezelfde datum tot directeur Voorlichting is benoemd. De heer Berkelmans is sinds februari 2000 teamleider communicatie en (internet)redactie bij directie Voorlichting. Hij studeerde Cultuurtechniek en Planologie aan de Landbouwuniversiteit Wageningen. Van 1985 tot 1990 was hij werkzaam als beleidsmedewerker landbouw-, natuur- en visserijaangelegenheden bij de CDA-Tweede Kamerfractie. In 1990 werd hij medewerker bij het ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Visserij bij de directie Voorlichting. Vanaf 1993 vervulde de heer Berkelmans diverse functies binnen het ministerie, onder andere als beleidscoördinator bij de directie Groene Ruimte en Recreatie en als seniormedewerker management bij de Dienst Landelijk Gebied in Utrecht.

De heer drs B. (Benno) Bruggink (41 jaar) wordt per 1 februari 2001 teamleider van persvoorlichters, speechschrijvers en de knipseldienst. De heer Bruggink is sinds 1996 woordvoeder bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Hij studeerde Engels aan de universiteit in Amsterdam. Van 1988-1990 was hij woordvoerder bij het Ministerie van Verkeer en Waterstaat. In 1990 trad de heer Bruggink in dienst bij het ministerie van LNV als persvoorlichter bij directie Voorlichting.

13 dec 00 16:45

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie