Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Hollands Midden

Datum nieuwsfeit: 14-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Postbus 4240 Hollands-Midden
3250 CE Leiderdorp Bureau Communicatie
Telefoon 071-545 98 00
Fax 071-545 93 26
Afkomstig van: Sjoerd van Andel
Datum: 14 december 2000

Woninginbraken Hillegom
In de nacht van dinsdag 12 op woensdag 13 december is er ingebroken in een woning aan de Vosselaan. De bewoners waren vergeten de voordeur op het nachtslot te doen. De deur is vermoedelijk opengeflipperd. De volgende morgen ontdekten ze dat er sieraden, twee tassen en een jas weggenomen waren. Een plaatsgenote vond de twee tassen woensdagmorgen terug op de Lindenlaan. Diezelfde nacht is er ook ingebroken in een woning aan de Van den Duyn van Maasdamlaan. Hier is aan de achterzijde van de woning een raam opengebroken. Het is nog niet bekend wat er is ontvreemd. De politie stelt een onderzoek in.

Rijden onder invloed Lisse
In de nacht van woensdag 13 op donderdag 14 december heeft de politie een 51-jarige vrouw uit Hillegom aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. Tijdens een surveillance op de Heereweg zag de politie dat een van de koplampen van haar auto defect was. Toen ze haar daar op aanspraken, roken ze een sterke alcohollucht. De vrouw is daarop aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Uit de ademanalysetest bleek dat ze een alcoholademgehalte van 880 had (220 is het maximum). Daarop is haar rijbewijs ingevorderd. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt.

Aanrijding met letsel Oud Ade
Woensdag 13 december omstreeks 09.00 uur vond een aanrijding plaats op de Rijksweg A4 ter hoogte van Oud Ade. Een 48 jarige man uit Warmenhuizen reed in de richting Amsterdam en had te laat in de gaten dat de auto's voor hem remden. Hij botste met zijn auto tegen een 23 jarige man uit Weesp die voor hem reed. Deze automobilist is met nekklachten overgebracht naar het Elisabethziekenhuis in Leiderdorp.

Einde persberichten

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie