Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gedeputeerde N-H presenteert Leidraad Afvalscheiding

Datum nieuwsfeit: 14-12-2000
Bron: Provincie Noord-Holland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Noord-Holland

Persbericht, donderdag 14 december 2000

Gedeputeerde Wildekamp presenteert Leidraad Afvalscheiding Gedeputeerde Ada Wildekamp (Milieu, Water, Energie en Groen) reikt donderdag 14 december de eerste exemplaren van de Leidraad GIHA (gescheiden inzameling huishoudelijk afval) uit aan wethouder Schouten (Edam-Volendam), wethouder E.J. Vos-Brandjes (Den Helder) en een wethouder van Landsmeer. De heer Gieskens (voorzitter Gewest Gooi- en Vechtstreek) overhandigt de Leidraad aan een vertegenwoordiger van het landelijk Afval Overleg Orgaan. Het document is -op verzoek van gemeenten- opgesteld in opdracht van de provincie Noord-Holland en de Gewestelijke Afvalstoffendienst Gooi- en Vechtstreek. De provincie en het gewest stimuleren hiermee gemeenten ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie