Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Rijn & Venen

Datum nieuwsfeit: 14-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 14-12-2000

Politiebericht Utrecht: district Rijn & Venen, 10.00 uur
Verlichtingscontrole

HARMELEN In samenwerking met de gemeente, 3VO en een plaatselijke rijwielhandel heeft de politie woensdagochtend op Haanwijk in Harmelen een verlichtingscontrole gehouden.

In totaal passeerden 85 fietsers en bromfietsers de controlepost. Zeven personen werden daarbij bekeurd wegens mankementen aan de vervoersmiddelen. Kleine reparaties zijn ter plekke uitgevoerd.

eenzijdige aanrijding

BREUKELEN Een 66-jarige man uit Wilnis is woensdag aan de Stationsweg in Breukelen met zijn auto van de weg geraakt. Mogelijk is de man in een flauwe bocht rechtdoor gereden en vervolgens zijn linkervoorband lek gereden op een trottoirband. Het voertuig kwam vervolgens in het talud van het naastgelegen viaduct om uiteindelijk tot stilstand te komen tegen de betonnen wand van het viaduct.

De auto sloeg als gevolg van de klap om en kwam op de rechterzijkant te liggen. De bestuurder is door ambulancepersoneel uit het voertuig gehaald en voor nader onderzoek overgebracht naar een ziekenhuis. Over de ernst van het letsel is niets bekend.

verkeerscontrole

MONTFOORT/OUDEWATER De politie heeft woensdagmiddag en avond in Oudewater en Montfoort een technische verkeerscontrole gehouden waarbij vooral bromfietsen werden gecontroleerd. De actie werd in samenwerking met het scooterteam gehouden. Dit team leverde motorrijders en enkele technische mensen.

Bij de controle zijn in totaal 54 bekeuringen uitgeschreven. Bij de controle zijn 44 bromfietsen onderzocht. Van dertien bromfietsen is de uitlaat verwijderd. Drie brommers zullen nog nader onderzocht worden.

Aanhouding verdachten
WOERDEN Aan de Parklaan in Woerden zijn in de nacht van woensdag op donderdag drie mannen uit Woerden aangehouden ( 27, 25 en 19 jaar oud) die verdacht worden van het mishandelen van een man. Deze man, een 26-jarige inwoner van Purmerend, zou met een tweede persoon de auto van een van de drie verdachten hebben gestolen. De 25-jarige verdachte uit Woerden verklaarde dat hij bij thuiskomst bemerkte dat zijn auto was gestolen. De man uit Purmerend zou nog in de buurt zijn en werd door de verdachte geslagen om te voorkomen dat deze zou vluchten. Van de mogelijke tweede verdachte ontbreekt ieder spoor.

De drie verdachten zijn meegenomen naar het bureau en ingesloten. De verdachte uit Purmerend is naar een ziekenhuis overgebracht en zal eveneens verhoord worden. In de omgeving werd een auto aangetroffen die voor nader onderzoek is meegenomen. Dit voertuig is mogelijk gebruikt door de man uit Purmerend.

De gestolen auto van de Woerdense verdachte werd eveneens in de omgeving aangetroffen. Ook dit voertuig is meegenomen voor nader onderzoek.

onder invloed

WOERDEN Aan de Singel in Woerden is in de nacht van woensdag op donderdag een 40-jarige automobilist uit Woerden aangehouden die onder invloed verkeerde. Omdat de man vrij hard reed trok hij de aandacht van agenten.

De man bleek bij onderzoek een alcoholpromillage van 1,4 te hebben. Het rijbewijs van de man is ingenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie