Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Interxion garandeert full service internet exchange centers

Datum nieuwsfeit: 14-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
P e r s b e r i c h t

INTERXION GARANDEERT PERMANENTE FULL SERVICE IN INTERNET EXCHANGE CENTERS Nieuwe "Installation & Maintenance" diensten in heel Europa en gratis 0800 servicenummer

Amsterdam, 14 december 2000 - Interxion introduceert vandaag "24 uur per dag, 7 dagen per week" technische dienstverlening in al haar 13 operationele sites in Europa. Deze service, "Installation & Maintenance", is beschikbaar voor alle klanten van Interxions Internet Exchange Centers® (IECs) en verzorgt het eerste- en tweedelijns onderhoud voor vrijwel alle apparatuur en systemen. Door deze technische ondersteuning ter plekke kunnen klanten van Interxion hun diensten vanuit diverse locaties aanbieden zonder dat het nodig is te investeren in installatie en onderhoud. Plaatsing, monitoring en reparatie van de systemen van klanten in de IECs behoren tot de basisdiensten van Installation & Maintenance. I&M wordt verzorgd door een team van technici van Interxion in samenwerking met specialisten van Unisys. Interxion is één van de eerste operators van data centers die dergelijke diensten permanent en uniform in 11 landen beschikbaar stelt.

Interxion heeft momenteel 18 IECs met een totale oppervlakte van 100.000 vierkante meter. Van deze IECs zijn er 13 operationeel; in Amsterdam (2), Frankfurt (2), Londen, Parijs, Wenen, Zürich, Stockholm, Kopenhagen, Düsseldorf, Madrid en Brussel. Begin volgend jaar worden er vijf locaties opgeleverd in Milaan, Dublin (2), Helsinki en Hilversum. In de IECs biedt Interxion klanten - waaronder ISPs, ASPs, content- en e-commerce providers en telecommunicatiebedrijven - full service datacenter faciliteiten.

Bart van den Dries, oprichter en CEO van Interxion: "Deze continu beschikbare technische ondersteuning is voor veel klanten van groot belang omdat zij zich zo geen zorgen hoeven maken over technische zaken en zich kunnen concentreren op de inhoudelijke kant van hun e-commerce- en communicatieactiviteiten. Het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van systemen vormt zo voor hen geen barrière meer om snelle en kwalitatieve toegang tot de markt te hebben. Hiervoor hebben wij de juiste technologische expertise al in huis, evenals een internationaal netwerk en ervaring in het coördineren en uitvoeren van grote internationale projecten. Daar kan nu iedereen van profiteren".

Interxion heeft daarnaast ook een gratis 0800 telefoonnummer gestart waarmee klanten overal in Europa naar Interxion kunnen bellen. Het nummer verbindt direct door naar het Interxion Network Operating Center in Amsterdam van waaruit Interxion technici worden aangestuurd en geïnstrueerd om de benodigde diensten, binnen elke Interxion locatie, uit te voeren.

Interxion
Interxion (hoofdkantoor in Amsterdam) is toonaangevend in de ontwikkeling en het beheer van een groeiend aantal onafhankelijke Internet exchange centers® (IECs) in Europa. Deze IECs zijn verbonden met de belangrijkste nationale en internationale telecom carriers en met verschillende Europese Internet Exchanges. Interxions IECs bevinden zich in het hart van alle internetactiviteiten. In deze specifiek toegeruste IECs biedt Interxion geïntegreerde oplossingen voor verbindingen, equipment housing, opslag- en onderhoudsbehoeften van internetgerelateerde bedrijven zoals ISPs, ASPs, e-commerce bedrijven, content providers, mediabedrijven en webhostingbedrijven. Als enige volledig onafhankelijke managed connectivity provider stelt Interxion haar klanten in staat intensief samen te werken en diensten uit te wisselen. Interxion brengt deze ondernemingen nader tot elkaar en creëert samenwerkingsverbanden om de zakelijke mogelijkheden van het internet optimaal te benutten. Op dit moment heeft Interxion operationele IECs in Amsterdam, Brussel, Düsseldorf, Frankfurt, Kopenhagen, Londen, Madrid, Parijs, Stockholm, Wenen en Zürich. In de komende tijd zullen IECs in Dublin, Hilversum, Helsinki en Milaan worden geopend.

Voor meer informatie: www.interxion.com

Voor meer informatie:
Interxion
Gérard Brikkenaar van Dijk
Telefoon: 020-8807677
e-mail: (corp.comm@interxion.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie