Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Overdracht water voor uitbreiding Buyshaven Enkhuizen

Datum nieuwsfeit: 14-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Enkhuizen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Enkhuizen

Persbericht

Gemeente Enkhuizen
Afdeling Communicatie
Postbus 11
1600 AA Enkhuizen
Telefoon 0228-360155
Fax 0228-360107
Enkhuizen, 14 december

Overdracht water voor uitbreiding Buyshaven

De gemeente Enkhuizen en de Koninklijke Nederlandsche Zeil- en Roeivereeniging hebben overeenstemming bereikt over de verkoop van een perceel water voor de uitbreiding van de Buyshaven. Hiertoe zal op donderdag 14 december de koopovereenkomst worden ondertekend tussen beide partijen.

Al vanaf de eerste planvorming is de KNZ&RV betrokken bij het Gependamproject. Door de aanleg van de Krabbershaven voor de charterschepen is ook de mogelijkheid gecreëerd voor de KNZ&RV om de Buyshaven aan de andere zijde van de Zuiderdijk uit te breiden. Hiertoe verwerft de KNZ&RV 26.600 m2 water van de gemeente Enkhuizen. De uitbreiding moet leiden tot zo'n 120 extra ligplaatsen in beheer van de KNZ&RV.

Voor de verwerving van het water wordt op donderdag 14 december om 17.00 uur op het stadhuis de koopovereenkomst ondertekend. Namens de KNZ&RV wordt ondertekend door de voorzitter de heer C. Wolzak en de penningmeester de heer ir. Drs. W.J.N. Hoek. Voor de gemeente Enkhuizen zal de burgemeester drs. S.P.M. de Vreeze de overeenkomst tekenen.

Indien u meer informatie wenst, dan kunt u contact opnemen met:

de heer drs. R.J.M. van der Zande (0228) 360 254

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie