Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Besluitenlijst B&W Etten-Leur

Datum nieuwsfeit: 14-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Besluiten van het college van burgemeester en wethouders

Internetsite www.etten-leur.nl

Burgemeester en wethouders hebben er kennis van genomen dat er in de maand november j.l. een recordaantal van 3521 bezoekers de gemeentelijke internetsite www.etten-leur.nl heeft geraadpleegd.

Provinciebestuur wijst subsidieverzoek af

Burgemeester en wethouders hebben er kennis van genomen dat het provinciebestuur van Noord-Brabant het verzoek van het gemeentebestuur van Etten-Leur om een subsidie in het kader van archeologische opgravingen bij de vroegere hallenkerk aan de Roosendaalseweg, heeft afgewezen. Het provinciebestuur erkent het wetenschappelijk belang van de opgravingen niet en vindt bovendien dat behoud in situ prevaleert boven opgraving.

Inrichtingsgelden voor school Onder de Torens

Burgemeester en wethouders hebben een voorstel aan de gemeenteraad in voorbereiding om een krediet beschikbaar te stellen van Hfl. 26.138,-- voor het onderwijsleerpakket en meubilair voor de zevende groep van r.k. basisschool "Onder de Torens". Tevens vraagt het college aan de gemeenteraad een krediet van Hfl. 9.687,-- voor de inrichting van de multifunctionele ruimte van deze basisschool. De commissie Onderwijs, Welzijn en Sociale Zaken brengt advies uit over dit voorstel in de openbare vergadering van 16 januari 2001.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie