Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Maandblad Fancy verkozen tot tijdschrift van het jaar

Datum nieuwsfeit: 14-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

MAANDBLAD FANCY VERKOZEN TOT TIJDSCHRIFT VAN HET JAAR

LIVING FAVORIET BIJ DE CONSUMENT
Donderdagavond 14 december 2000 werden tijdens het derde TijdschriftenGala in Grand Hotel Huis ter Duin in tien categorieën prijzen, DE MERCURS, uitgereikt voor en door de Nederlandse tijdschriftenbranche. De prijzen gingen naar:

Tijdschrift van het Jaar Fancy (VNU Tijdschriften) Hoofdredacteur van het Jaar Inez van Oord (Seasons) Lancering van het Jaar Johan (Tema Uitgevers)
Mercur.nl van het Jaar vrouwonline.nl (VNU Tijdschriften) Artdirector van het Jaar Jop van Bennekom (RE-magazine) Talent van het Jaar Suzanne de Goeij (Samsonic) Redacteur/Columnist van het Jaar René Zwaap (De Groene Amsterdammer) Visualiser van het Jaar Appie Bood en Esther Zilversmit (Quote) Tijdschriftcampagne van het Jaar Brand
Publieksprijs van het Jaar Living (VNU Tijdschriften)

Voor de eerste maal ging de jury over tot de uitreiking van de MERCUR DOR: de prijs voor een tijdschrift of persoon dat/die langdurig een opvallende prestatie heeft geleverd op de Nederlandse tijdschriftenmarkt. Als winnaar kwam een tijdschrift uit de bus dat al aan zijn 56e jaargang toe is en dat zonder overdrijving een merk kan worden genoemd dat al drie generaties meegaat: ELSEVIER. De winnaar van de Mercur dOr ontving tevens de LOF-prijs ter waarde van 25.000 gulden.

Het maandblad Fancy werd door de jury beloond voor de manier waarop deze titel nog steeds aansluiting vindt bij een moeilijk te bereiken doelgroep. Dit wordt bereikt met een sterke productformule, waarin naast het tijdschrift ruimte is gemaakt voor line-extensions, die een sterk aansprekend totaalproduct vormen. Fancy is een merk geworden, waarmee de doelgroep een innige band heeft.

Alle winnaars ontvingen DE MERCUR, een beeldje van kunstenaar Marius Klap. Het complete juryrapport kunt u vanaf 15 december terugvinden op de internetsites www.mercurs.nl en www.tijdschriften.nl.

Het TijdschriftenGala is een initiatief van de Groep Publieks- en Opinietijdschriften en de Groep Omroepbladen van het Nederlands Uitgeversverbond en iMediate Publishers & Consultants.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie