Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

DMSA Council E-Commerce organiseert review-preview sessie

Datum nieuwsfeit: 14-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
DMSA Council E-Commerce organiseert review-preview sessie

Donderdag 14 december aanstaande organiseert de DMSA Council E-Commerce in samenwerking met NetEvents het middagseminar 'E-commerce: Terugblik en toekomstverwachtingen'. Tijdens deze kennis sessie wordt de balans van het afgelopen e-commerce jaar opgemaakt. De ontwikkelingen op dit gebied worden geëvalueerd en, belangrijker nog, de toekomstverwachtingen worden aan het licht gebracht. Het evenement vindt plaats in het Rosarium te Amsterdam en begint om 14.30 uur.

Deze review-preview sessie is de laatste in de reeks van middagseminars die de DMSA (Nederlandse Associatie voor Direct Marketing, Distance Selling en Sales Promotion) het afgelopen jaar heeft georganiseerd. Door deze bijeenkomsten houdt de DMSA een vinger aan de pols op het gebied van e-commerce en houdt het haar leden op de hoogte van de ontwikkelingen. Tijdens voorgaande sessies zijn onderwerpen als Internet TV, webintelligentie, breedband internet, m-commerce en andere thema's aan de orde geweest. Op 14 december worden deze ontwikkelingen in een kader geplaatst waarna de toekomstverwachtingen worden besproken. Naast presentaties van Pro Active International, Siemens E-Media en M&I Partners is in het programma een discussie opgenomen waarin functionarissen van Autobytel, Buy-it-direct, Macropolis en Wehkamp hun visie geven over wat men de komende jaren staat te wachten. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via de website www.dmsa.nl onder de button 'kalender' of kunnen contact opnemen met NetEvents op telefoonnummer (020) 586 99 99. Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie