Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eenmalige uitvoering Weihnachts Oratorium in Huizen

Datum nieuwsfeit: 15-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

VOOR ONMIDDELLIJKE PUBLIKATIE

Weihnachts Oratorium

Soest / Huizen --
Het Nederlands Motet- en Madrigaalkoor o.l.v. Nicolas Mansfield geeft op 15 december een éénmalige uitvoering van het Weihnachts Oratorium van J.S. Bach.
Medewerking wordt verleend door: Maja Roodveldt (sopraan), Fiekojan Holboom (alt), Geraint Roberts (tenor) en Mark Pantus (bas). Het orgel wordt bespeeld door Gerrie Meijers en de orkestbegeleiding is in handen van Kamerorkest Continuo.
Het concert vindt plaats in de Goede Herderkerk aan de Piersonlaan 2 te Huizen. Aanvangstijd 20.00 uur.
Kaarten zijn nog telefonisch of per E-mail te bestellen bij: Mw. F. Dekker, 035-6563587 . De toegangsprijs bedraagt f. 45,-- / CJP en 65+ f. 37,50 / jeugd f. 10,--.
Voor onze vaste "fans" en andere belangstellenden die in (de directe nabijheid van) Soest woonachtig zijn, bestaat de mogelijkheid om op 15 december gebruik te maken van een buspendel tussen Soest en Huizen. De bus vertrekt om 19.00 uur vanaf de parkeerplaats aan de Regentesselaan te Soest en brengt u naar de Goede Herderkerk te Huizen (en na afloop van het concert uiteraard vice versa). De hieraan verbonden kosten zijn sterk afhankelijk van de hoeveelheid aanmeldingen voor deze dienst. Hoe groter de deelname, des te minder u betaalt. Zeker is wel dat de prijs ergens tussen fl. 8,- en fl. 17,55 zal
komen te liggen. Heeft u interesse, stuurt u dan VOOR 1 DECEMBER A.S. een e-mail naar: (Pendel@madrigaalkoor.net)

Zonnedauw 31
3766 HX Soest

CONTACTPERSOON:
Jacobs,,

Fax: 035-6020265

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie