Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Veiligheidsmarkt voor bewoners Leiden-Noord

Datum nieuwsfeit: 15-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Postbus 4240 Hollands Midden
2350 CE Leiderdorp Bureau Communicatie
Telefoon 071 - 5459800
Fax 071 - 5459326
Afkomstig van: Verboon, Yvette
Datum: 8 december 2000

Veiligheidsmarkt Leiden De politie van Leiden, team Noord organiseert in samenwerking met Firecontrol op vrijdag 15 december van 15.00 uur tot 21.00 uur een veiligheidsmarkt voor de bewoners van Leiden-Noord. De markt richt zich met name op de veiligheid in en rondom de woning. Het thema is inbraak- en brandpreventie. Bewoners die in het bezit zijn van een brandblusser kunnen deze tijdens de markt gratis laten controleren. De markt wordt gehouden in het buurthuis 'De Kooi' aan de Driftstraat 49 te Leiden.

Politie zoekt getuigen van aanrijding bromfietsers Hazerswoude-Dorp De politie van Leiderdorp is op zoek naar getuigen van een aanrijding van 22 november. Omstreeks 07.50 uur zijn een 17-jarige en een 30-jarige bromfietser op het fietspad langs de Gemeneweg in Hazerswoude-Dorp met elkaar in botsing gekomen. De 17-jarige Hazerswouderdorper reed in de richting van de Hoge-Rijndijk, de 30-jarige uit Hazerswouder-Rijndijk reed in tegenovergestelde richting. Door nog onbekende oorzaak kwamen de twee met elkaar in botsing. De politie is op zoek naar getuigen die iets van het ongeval hebben gezien. Een van de bromfietsers verklaart een aantal fietsers te hebben ingehaald. Zij kunnen contact opnemen met het politiebureau in Leiderdorp, telefoonnummer 0900 8844.

Babbeltruc bij pinautomaat Waddinxveen Een 67-jarige man uit Moordrecht en een 66-jarige vrouw uit Waddinxveen hebben bij de politie aangifte gedaan van een babbeltruc waardoor zij tijdens het pinnen hun pinpas kwijtraakten. De man en de vrouw wilden op zaterdag 2 december bij de Rabobank aan de Kerkweg rond 12.20-12.40 uur pinnen en werden afgeleid tijdens het pinnen door een man en een vrouw die gebrekkig Nederlands en Engels praatten. De een wilde weten waarom hun pinapparaat niet goed werkte en de ander stal de pas. Nadat de passen zijn gestolen, bleek dat bij het blokkeren met (één van) de passen een fors bedrag was opgenomen. Vermoedelijk zijn meer mensen slachtoffer geworden van deze babbeltruc. De politie in Waddinxveen is op zoek naar getuigen die meer kunnen vertellen over de daders, een donkere getinte man en vrouw, beide rond de dertig jaar, met een zwarte jas. De man heeft geen baard of snor en wel donker haar. De vrouw heeft half lang donker haar. Getuigen of slachtoffers worden verzocht contact op te nemen met de politie in Waddinxveen 0900-8844. Bovendien waarschuwt de politie voor deze manier van babbeltrucs. Let op uw pas als u bezig bent met pinnen. Laat u door niemand afleiden. Voltooi eerst uw transactie en let op uw eigendommen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie