Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inspraak bestemmingsplan Pullmanterrein Zwijndrecht

Datum nieuwsfeit: 15-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Zwijndrecht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zwijndrecht

Inspraakprocedure voorontwerp-bestemmingsplan
'Pullmanterrein, 1e partiële herziening'

Burgemeester en wethouders geven kennis van het feit dat vanaf vrijdag 15 december 2000 gedurende 5 weken ter inzage zal liggen het voorontwerp-bestemmingsplan `Pullmanterrein, 1e partiële herziening'. Het voorontwerp-bestemmingsplan ligt ter inzage in het Infocentrum van de gemeente, Burg. de Bruïnelaan 45.

Het voorontwerp-bestemmingsplan geldt voor een deel van het braakliggende terrein, dat gelegen is tussen het achtererf van de panden aan de Rotterdamseweg, Ringdijk, het Slagveld en de Dr. Lelystraat. De partiële herziening is opgesteld, omdat de ingediende bouwplannen voor het gebied, wat een aantal aspecten betreft, niet voldeden aan het vigerende bestemmingsplan `Pullmanterrein'. Het betreft enkele aanpassingen op de plankaart en in de voorschriften zonder dat hierdoor de functionele en ruimtelijke hoofdstructuur van het huidige bestemmingsplan wordt aangetast.

Gedurende genoemde termijn van terinzagelegging kunnen inwoners van de gemeente Zwijndrecht en in de gemeente belanghebbende natuurlijke en rechtspersonen naar keuze een schriftelijke of mondelinge inspraakreactie op dit voornemen indienen. Schriftelijke inspraakreacties kunnen worden gericht aan

Burgemeester en wethouders van Zwijndrecht
t.a.v. mevr. J. de Lege
Postbus 15
3330 AA Zwijndrecht

Voor mondelinge inspraakreacties kan telefonisch contact worden opgenomen met

mevr. J. de Lege
doorkiesnummer (078) 620 66 13

Zwijndrecht, 14 december 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie