Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o.

Datum nieuwsfeit: 15-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost: Eindhoven e.o. 15-12-2000 3ePersberichtvrijdag15december2000

Politieberichten

Eindhoven: Verdachte aangehouden
Vrijdagmiddag om 13.40 uur is in een winkel aan de Hoogstraat een 18- jarige man uit Eindhoven aangehouden. Even daarvoor had hij uit de winkel goederen weggenomen. Het winkelpersoneel sprak de man daar op aan, die meteen de gestolen goederen weggooide. De gewaarschuwde politie trof bij de verdachte twee fotocameras en een paar telefoon-kaarten aan. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau. Uit onderzoek bleek dat de fotocameras afkomstig waren van een diefstal, gepleegd op 25 november, uit een woning aan de Nijenrode. De verdachte is voor nader onderzoek ingesloten in het politiebureau.

Eindhoven: Man weigert te vertrekken
Vrijdagmiddag om 14.20 uur is op de Stationsweg een 38- jarige man zonder vaste woon en verblijfplaats aangehouden. De man bevond zich daar in de ZWOP ruimte. Een politieman controleerde hem. De man bleek niet in het bezit zijn van een toegangspasje. Op vordering te vertrekken weigerde de man te gaan. Hierop is hij aangehouden. De man verzette zich hevig en bezigde zeer onwelvoeglijke taal naar de politie. Hij is overgebracht naar het politie-bureau.

Helmond: Verdachte winkeldiefstal aangehouden
Vrijdagmiddag om 16.15 uur is in een winkel aan de Deltaweg een 40- jarige vrouw uit Helmond aangehouden. Toen zij de winkel verliet ging het alarm af. Bij controle bleek de vrouw enkele batterijen ter waarde van fl. 17,90, zonder te betalen, had weggenomen. Zij is overgebracht naar het politiebureau. De vrouw kreeg een boete van fl. 240,- opgelegd.

Nuenen: Snelheidscontrole
Vrijdag tussen 16.00 en 18.30 uur is er een snelheidscontrole gehouden op de Eikenlaan. 90 Voertuigen zijn gecontroleerd. 42 Daarvan reden sneller dan de toegestane snelheid van 30 km/u. Zij kregen een proces-verbaal. De hoogst gemeten snelheid was 63 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie