Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwjaarswensen voor Drentse bevolking op www.drenthe.nl

Datum nieuwsfeit: 15-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Drenthe

Nieuwjaarswensen voor Drentse bevolking op www.drenthe.nl

Assen, 15 december 2000
Persberichtnummer 00-108Bij een nieuw jaar horen goede wensen. De provincie Drenthe stelt daarom haar internetsite open voor iedereen die een wens heeft voor de Drentse bevolking. Van 15 december tot en met 1 januari bestaat de mogelijkheid om via de homepage www.drenthe.nl wensen door te geven.

Tijdens de nieuwjaarsontmoeting van de provincie Drenthe, op dinsdag 2 januari 2001, zal de Commissaris van de Koningin, Relus ter Beek, in zijn toespraak de meest originele wens bekendmaken.

De winnaar wordt beloond met een fietscomputer. Alle inzenders ontvangen een kleine attentie. Een selectie van de binnengekomen wensen is vanaf 3 januari te lezen op de provinciale website.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stafgroep Communicatie van de provincie, telefoonnummer (0592) 365265, faxnummer (0592) 357188
E-mail: (communicatie@drenthe.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie