Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hoekema neemt afscheid op oude werf

Datum nieuwsfeit: 15-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

HOEKEMA NEEMT AFSCHEID OP OUDE WERF

betreft: week: week 48

U weet wellicht dat onze burgemeester aan het einde van dit jaar zijn ambt verruilt voor een "lui" leventje: hij wil het wat rustiger gaan aandoen en gaat daarom met pensioen. En natuurlijk hoort daar een afscheid bij. De afscheidsreceptie van Willem Hoekzema vindt plaats in gebouw Dukdalf, op de Oude Rijkswerf Willemsoord, en wel op vrijdag 15 december aanstaande van 18.00 tot 20.00 uur. Uiteraard bent u hierbij van harte welkom! De bijeenkomst vindt plaats na afloop van het symposium over het erfgoed van Napoleon dat die dag ook wordt gehouden, mede ter gelegenheid van zijn afscheid.

cadeau

Omdat de burgemeester dit symposium als afscheidscadeau van de Helderse gemeenschap ziet, heeft hij aangegeven liever geen persoonlijke geschenken te willen ontvangen. Mocht u toch iets willen aanbieden, dan zou hij een financiële bijdrage aan de Stichting Dag- en Thuislozenopvang Den Helder e.o. zeer op prijs stellen (rekeningnummer 56.78.70 van de gemeente Den Helder, onder vermelding van 'afscheid burgemeester').

toespraken

De mogelijkheden om te spreken tijdens de receptie zijn beperkt. Daarom verzoeken wij u, indien u tijdens de receptie een toespraak wilt houden, contact op te nemen met bureau Kabinet van de gemeente, telefoon 671667.

U bereikt gebouw Dukdalf via de ingang van het Marinemuseum aan de Hoofdgracht. Daar kunt u ook parkeren. Graag tot ziens op 15 december!

laaste verandering: december 04, 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie