Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeenteberichten Zeist

Datum nieuwsfeit: 15-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zeist

Gedeputeerde provincie Utrecht bezoekt multicultureel Zeist Op woensdag 20 december brengt gedeputeerde dhr. J. van Bergen, portefeuillehouder minderhedenbeleid, een werkbezoek aan de gemeente Zeist. Dit werkbezoek staat in het teken van het multicultureel beleid. De gedeputeerde zal de Vogelwijk bezoeken waar de multiculturele bewonerscommissie en verschillende instellingen samenwerken aan de leefbaarheid.
Ook brengt hij een bezoek aan Werkartaal, een stichting die zich bezighoudt met projecten op het gebied van arbeidstraining, opleiding en werkervaring. De deelnemers zijn afkomstig uit vele landen. Verder zal Van Bergen kennismaken met leden van het Multicultureel Platform Zeist en bestuursleden van de Stichting voor ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie