Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie doet invallen in Winschoten

Datum nieuwsfeit: 15-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Groningen: Winschoten 15-12-2000 Politie doet invallen in Winschoten
Vrijdag 15 december 2000

De politie heeft gisteravond in een onderzoek naar de handel in verdovende middelen op het Martplein in Winschoten een zestal zoekingen gedaan in woningen te Winschoten, Utrecht, Groningen en Hoogezand. De zoeking stond onder leiding van een Rechter-commissaris en een Officier van Justitie. Tijdens het onderzoek werd in Winschoten een 28-jarige man uit Winschoten aangehouden en een 26-jarige man zonder vaste woonplaats. Ook in Utrecht werd een verdachte aangehouden, een 31-jarige man uit Groningen. Tijdens de zoekingen werd een paar honderd gram heroïne en cocaïne en enkele duizenden guldens aangetroffen en in beslag genomen. Ook nam de politie een vuurwapen. mobiele telefoons, een auto en administratieve bescheiden in beslag.

De zoeking vond plaats na een langdurig onderzoek naar de handel in verdovende middelen vanuit Winschoten naar Duitsland. Het onderzoek startte nadat in de zomer bleek dat er vanuit een woning aan de Blijhamsterstraat gedeald werd. De beide verdachten uit Winschoten en Groningen worden als hoofddaders beschouwd van de drugshandel in en om het Marktplein in Winschoten. Voor hen werd op meerdere plaatsen in het centrum van Winschoten gedeald. Met de aanhouding hoopt de politie de drugshandel in en rond Winschoten een behoorlijke slag te hebben toegebracht.

Inlichtingen, Afdeling Communicatie, 0900 8844

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie