Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wekelijkse tip voor een duurzaam Wijk bij Duurstede

Datum nieuwsfeit: 15-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Wijk bij Duurstede
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Wijk bij Duurstede

Wekelijkse tip

Vanuit Lokale Agenda 21 wordt op deze pagina wekelijks een tip voor een duurzaam Wijk bij Duurstede geplaatst. De tip kan gaan over het gebruik van spaarlampen, waterbesparende douchekoppen maar ook over groen inkopen doen. Kortom: alles wat met een duurzaam milieu te maken heeft. Gaat u ook een lichtje op, stuur uw tip in en verdien een spaarlamp!
Uw tips kunt u sturen naar het stadskantoor (Gemeente Wijk bij Duurstede postbus 83 3660 BB Wijk bij Duurstede of mailen naar (info@wijkbijduurstede.nl) ) onder vermelding van 'Tip van de week' t.a.v. de afdeling VROM. Iedere maand wordt de beste tip beloond met een spaarlamp.

Batterijen oplader achterhaald?
De batterijen oplader is al vele jaren verkrijgbaar maar door slecht functionerende batterijen bij velen uit de gratie geraakt. De oplaadbare batterijen die vandaag de dag verkrijgbaar zijn gaan echter langer mee en presteren beter. Deze batterijen zijn vooral geschikt voor gebruik in speelgoed, audio apparatuur en bijvoorbeeld zaklantaarns. U bespaart uzelf geld en u voorkomt afval in de vorm van moeilijk verwerkbare batterijen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie