Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Roland Braun Director of Marketing Augeo Software Europa

Datum nieuwsfeit: 15-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Roland Braun nieuwe Director of Marketing van Augeo Software Europa

Barneveld, 15 december 2000 - Augeo Software, met Intelligent Planner marktleider op het gebied van Professional Service Automation (PSA), heeft Roland Braun per 1 januari 2001 aangesteld als Director of Marketing. In deze functie is Roland Braun verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en implementeren van de marketingstrategie en het uitzetten van campagnes op dit gebied. De marketingbegeleiding van de naderende beursgang van Augeo Software, gepland voor het tweede kwartaal van 2001, zal één van zijn eerste taken zijn. Roland Braun werkt al geruime tijd bij Augeo in de functie van Presales Manager Central Europe.

Voordat Braun bij Augeo in dienst kwam, was hij een aantal jaren partner en consulting manager van marketingbureau 'moving people' in München, Duitsland. Voor dit bureau heeft hij verschillende imagocampagnes ontwikkeld voor onder andere Océ Printing Systems en Nokia. Daarnaast heeft hij de implementatie van het onderdeel e-commerce van Sillicon Graphics in Duitsland begeleid. Daarvóór was hij werkzaam als consultant nieuwe media bij een reclamebureau in Duitsland. In deze functie was hij onder andere verantwoordelijk voor een stedelijk ontwikkelingsproject voor Halle en Leipzig.

Roland Braun heeft een graad in Economie van de California State University Northridge. Daarnaast is hij als ingenieur afgestudeerd aan de Universiteit van München met als specialisatie Industrial Engineering.

Augeo Software BV
Sinds de oprichting in 1998 in Barneveld ontwikkelt en verkoopt Augeo Software toepassingen voor Professional Service Automation (PSA) aan professionele dienstverleners en IT-organisaties. Het vlaggenschip, de Intelligent Planner(tm), biedt een volledige PSA-oplossing die binnen Professional Service Organisations (PSO's) fungeert als enterprise backbone, waardoor deze betere resultaten kunnen bereiken, zoals een nauwkeuriger inschatting van opdrachten en budgetten, betere benutting van resources, betere tijdscontrole en een hogere tevredenheid bij klanten en medewerkers. Intelligent Planner wordt wereldwijd door ruim 160 organisaties gebruikt. Augeo Software heeft vestigingen in Canada, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Nederland, de Verenigde Staten en Zwitserland. Meer informatie is te vinden op Internet: www.augeo.com

Voor meer informatie:

Augeo Software BV
Fergus Keith
Tel.: 0342 - 42 30 03
E-mail: Fergus.Keith@augeo.com

Lammers van Toorenburg PR
Noud Heijna
Tel.: 030 - 65 65 070
E-mail: noud@lvtpr.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie