Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Checkit ontwikkelt metatag wizard

Datum nieuwsfeit: 15-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Scoren bij zoekmachines een fluitje van een cent; Snel je metatags formuleren met de dynamische metatag wizard van Checkit

Nijmegen, 15 december 2000 Checkit heeft een unieke tool voor websitehouders ontwikkeld: een dynamische metatag wizard. Deze metatag wizard biedt de mogelijkheid om snel en gemakkelijk de juiste metatag te formuleren voor de meest gebruikte zoekmachines in o.a. Nederland.

Veel grote en kleine bedrijven hebben tegenwoordig een website. Deze website heeft ten doel om hun producten en diensten aan te bieden via internet. Eén van de interessantste manieren om potentiële klanten te bereiken is het aanmelden van de website bij zoekmachines. Om bij zoekmachines goed geïndexeerd te worden, is veel kennis nodig, of men kan een duur bureau inschakelen, die gespecialiseerd is in search engine marketing.

Checkit heeft een wizard ontwikkeld die websitehouders de mogelijkheid biedt haar website(s) op een goede en makkelijke wijze aan te melden bij de meest gebruikte zoekdiensten in Nederland (of andere EU-lidstaten); de dynamische metatag wizard. Deze wizard biedt de websitehouder een makkelijke, tijd besparende service op het doorgronden van en aanmelden bij zoekmachines.

De wizards


1) De dynamische metatag wizard


De klant wordt een online mogelijkheid geboden de metatags van haar website(s) te optimaliseren voor de zoekmachines. Doel: een betere vindbaarheid. De wizard geeft hulp, aanwijzingen en tips om tot geoptimaliseerde pagina s te komen. Er kan bijvoorbeeld voor elke zoekmachine per zoekterm een geoptimaliseerde pagina worden gemaakt. Dit al naar gelang de indexeringsstrategie van de desbetreffende zoekmachine. Dit biedt alle gebruikers de mogelijkheid op een makkelijke, snelle en eenvoudige manier goed te scoren bij de zoekmachines.


2) Aanmelden wizard


De klant krijgt via de wizard de mogelijkheid om (onbeperkt) automatisch haar pagina s aan te melden bij de zoekmachines. De aanmelding vind plaats bij de actuele top van de in Nederland meest gebruikte zoekmachines. Deze gegevens zijn gebaseerd op de metingen, die Checkit laat uitvoeren, door het Internet Databureau van Nedstat. Het voordeel is dat deze top minimaal 80-90% van het zoekend publiek in Nederland ondervangt. Dit voorkomt dat de websites bij 1000+ zoekmachines worden aangemeld en bespaart onnodig tijdverlies.

De wizards worden in eerste instantie via providers en portals aangeboden. Interned Services, één van de grootste zakelijke providers, gaat als eerste in Nederland de wizards aanbieden aan haar klanten.

De wizards kunt u bekijken via:

Online wizard in uw website layout op aanvraag mogelijk

Over Checkit

@ http://www.checkit.nl

Checkit levert producten en diensten levert ter vergroting van de effectiviteit van websites. Eén van deze diensten is het positioneren van bedrijven en hun producten bij zoekmachines. Checkit levert bovendien technical Content aan grote (zakelijke) providers en portals (bijvoorbeeld een periodieke linkcheck voor de Startpagina dochters, maar bijvoorbeeld ook een online relatiebeheersysteem). Tot de klanten van Checkit behoren o.a. een groot aantal top 500 bedrijven.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie