Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Openbare bekendmakingen Gemeente Leeuwarden

Datum nieuwsfeit: 15-12-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leeuwarden

Voorrangsregeling Zuiderplein (wk 50) ¦ Busbaan Drachtsterweg (wk 49) ¦ Vervanging verkeersregelautomaten Oostergoplein (49) ¦ Onttrekking aan het openbaar verkeer (wk 49) ¦ Aangevraagde vergunningen (wk 47) ¦ Wijziging verkeersbesluit (wk 47) ¦ Verleende ligplaatsvergunningen week 47 ¦ Wijziging verkeersbesluit ¦ Subsidieregeling ter bevordering van kwaliteit van gevelreclame ¦ Bezwaarschrift en informatie
Voorrangsregeling Zuiderplein (wk 50)

Namens het gemeentebestuur maakt Stadsontwikkeling en -beheer bekend dat er een wijziging is opgetreden in de voorrangsregeling op het Zuiderplein, direct ten zuiden van de Wirdumerpoortsbrug.

In de huidige situatie dient de fietser vanaf het Zuiderplein, gaande naar de Wirdumerpoortsbrug, voorrang te verlenen aan het autoverkeer dat vanaf het Zuiderplein rechtsaf gaat in de richting Zuidergrachtswal.

In de nieuwe situatie dient echter dit autoverkeer voorrang te verlenen aan het genoemde fietsverkeer. De situatie wordt dus weer zoals voor de reconstructie.
Een en ander wordt duidelijk gemaakt en ondersteund door aangepaste markering en bebording.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie