Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Hivos afdeling Programma's en Projecten ISO-gecertificeerd

Datum nieuwsfeit: 15-12-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
HIVOS

Hivos ISO-gecertificeerd

ISO 9001-klein.bmp (3984 bytes) Op 15 december 2000 is de afdeling Programma's en Projecten van Hivos gecertificeerd volgens de ISO 9001-norm. De afdeling Programma's en Projecten is binnen Hivos verantwoordelijk voor het primaire bedrijfsproces. ISO is een internationale kwaliteitsstandaard die in het geval van Hivos werd toegekend door de certificerende organisatie Lloyd's Register. Het ISO-kwaliteitssysteem is een waarborg voor de kwaliteit, efficiëntie en flexibiliteit waarmee Hivos zijn partners tegemoet treedt. De audit die tot de certificering leidde, bestond uit een documentatiebeoordeling en een reeks interviews met medewerkers uit verschillende geledingen.

...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie