Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Oplevering vernieuwde Westersingel gemeente Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 16-12-2000
Bron: Gemeente Rotterdam
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Oplevering vernieuwde Westersingel en opening beeldenterras

De Westersingel heeft als onderdeel van het buitenruimteprogramma Culturele Hoofdstad een kwaliteitsimpuls gekregen. Met een beeldenterras tussen de Van Oldebarneveldstraat en het Eendrachtsplein krijgt het specifieke karakter van deze historische singel een bijzonder accent. Ter gelegenheid van de oplevering van de Westersingel en de opening van het beeldenterras vindt op zaterdag 16 december van 15.00 tot 18.00 uur een feestelijke bijeenkomst plaats. Het programma, dat zich op verschillende plaatsen langs de Westersingel voltrekt, begint in Calypso aan de Mauritsweg 4. Om 15.00 uur zullen de wethouders Els Kuijper (o.m. Buitenruimte en Milieu) ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie